Termeni si conditii

1. DEFINITII
GELATO SQUISITO– Societatea GELATO SQUISITO S.R.L., cu sediul Com. Copaceni, Str. Garlei 97A, Ilfov, J23/388/2018, CUI 28934935, organizata in baza legii romane.

SITE – Domeniul gelatosquisito.ro si subdomeniile acestuia.
CONTINUT are urmatoarea definitie:
• toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
• continutul oricarui e-mail trimis MEMBRILOR sau CLIENTILOR sai de catre GELATO SQUISITO SRL prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al GELATO SQUISITO SRL MEMBRULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
• informatii legate de produsele si/sau tarifele practicate de Gelato Squisito intr-o anumita perioada;
• informatii legate de produsele si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Gelato Squisito SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
• date referitoare la Gelato Squisito, sau alte date privilegiate ale acesteia.
MEMBRU – Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT prin intermediul crearii si utilizarii unui CONT.

CONT – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail sau dupa caz, un nume utilizator si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin intermediul caruia se face accesul la informatiile furnizate de MEMBRU pentru comanda in curs, pentru comenzile anterioare sau in cadrul procesului de reactualizare a informatiilor aferente contului.CLIENT – Persoana care are sau obtine acces la CONTINUT, fara a fi necesar crearea unui CONT de MEMBRU.

COMANDA – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Gelato Squisito si CLIENT sau MEMBRU prin care acesta din urma transmite catre Gelato Squisito, prin intermediul SITE-ului, intentia sa de a achizitiona Bunuri de pe SITE.

DOCUMENT – prezentul document denumit “Termeni si Conditii”.

COMUNICARI COMERCIALE – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: newsletter e-mail, webpush etc) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produsele vizualitate sau achizitionate de pe SITE, informatii cu privire la oferte sau promotii, informari cu privire la produse adaugate in sectiunea „Cont/Cosul meu” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si/sau sondaje de opinie.

CONTRACT la distanta – conform definitiei cuprinse in OUG 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificare si completarea unor acte normative art. 2 punctul 7, astfel cum aceasta a transpus Directiva 2011/83/UE privind drepturile consumatorilor: orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestari de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusivae a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la momentul in care este incheiat contractul;

DATE CU CARACTER PERSONAL – inseamna orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila (“persoana vizata”); in principiu, reprezinta date personale: numele si prenumele, domiciliul, adresa de email, numarul de telefon, coduri de identificare client/identificator online, date de localizare etc.

PRELUCRARE – orice operatiune/set de operatiuni asupra datelor cu caracter personal (cu sau fara utilizare de mijloace automatizate), respective colectarea, utilizarea, divulgarea, diseminarea, punerea la dispozitie, alinierea, combinarea, restrictionarea, stergerea, distrugerea etc. (reprezentand orice fel de operatiune in legatura cu datele personale);

NEWSLETTER – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, promotiilor ori evenimentelor desfasurate de catre Gelato Squisito SRL sau de catre un partener al societatii intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Gelato Squisito SRL cu referire la informatiile continute de acesta;

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre Gelato Squisito SRL catre Client sau Membru, indiferent de modalitatea de livrare.

2. ASPECTE GENERALE
2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare a Site-ului/Continutului de catre Membru sau Client in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Gelato Squisito SRL si acesta. Te rugam sa parcurgi cu atentie acest document pentru a preintampina eventualele consecinte nedorite/neplacute ce pot fi apreciate de catre Membru/Client ca avand un impact negativ asupra datelor sale si/sau informatiilor furnizate companiei.
2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea Continutului, implica aderarea Membrului sau Clientului la clauzele prezentului document; Membrul/Clientul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile, document care poate fi actualizat, modificat si completat oricand, fara o notificare prealabila din partea Gelato Squisito SRL. In cazul unor neintelegeri se aplica Termenii si conditiile valabile la momentul plasarii comenzii.
2.3. Accesul la Continut se face exclusiv prin accesarea site-ului public disponibil pe www.gelatosquisito.ro
2.4. Prin folosirea Site-ului/Continutului, Membrul/Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru daunele materiale sau de orice alta natura produse Site-ului, Continutului, Comenzii sau oricarui tert cu care Gelato Squisito SRL are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
2.5. In cazul in care Membrul/Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document:
2.5.1. Acesta renunta la: accesul la produsele oferite de Gelato Squisito SRL prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor si/sau comunicarilor din partea Gelato Squisito SRL, de orice natura (electronic, telefonic etc).
2.5.2. Gelato Squisito SRL va sterge toate datele care fac referire la comanda din baza sa de date si in masura in care Membrul solicita expres, cu privire la Contul creat, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, exceptie facand situatiile in care pastrarea datelor constituie o obligatie legala a Gelato Squisito SRL.
2.5.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
2.6. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, Membrul/Clientul poate sa contacteze Gelato Squisito SRL sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la Gelato Squisito destinate acestui scop.
2.7. Membrul/Clientul nu poate sa revoce unilateral acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract (momentul cuprins intre plasarea si confirmarea Comenzii si pana la intrarea in posesie a produselor) sau pana in momentul in care acesta nu va achita integral contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Gelato Squisito SRL. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Gelato Squisito SRL si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, Gelato Squisito SRL va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
2.8. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu adresa de livrare in Romania.

3. CONTINUT
3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la reprezentari grafice statice si/sau dinamice, text si/sau continut multimedia, marci inregistrate, desene si/sau modele industriale, denumiri comerciale prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Gelato Squisito SRL, aceasta detinand toate drepturile obtinute in mod direct sau indirect inclusiv prin inregistrare, contract de cesiune, contract de licenta sau aducerea la cunostinta publicului pe orice cale a drepturilor si a Continutului sus-mentionat.
3.2. Membrului/Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Gelato Squisito SRL, includerea oricarui continut in afara site-ului Gelato Squisito SRL, indepartarea insemnelor protejate de dreptul de autor al Gelato Squisito asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, expetie facand situatia in care obtine acordul expres al Gelato Squisito SRL.
3.3. Membrul/Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale prezentului Document.
3.4. In cazul in care Gelato Squisito SRL confera Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul sau Clientul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Gelato Squisito pentru respectivul Membru, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.
3.5. Niciun Continut transmis catre Membru sau Client, sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Gelato Squisito SRL si/sau al angajatului sau colaboratorului Gelato Squisito SRL care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.
3.6. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

4. CONTACT
4.1. Gelato Squisito SRL publica pe site datele complete si corecte de identificare pentru a fi contactat de catre Membru/Client.
4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul/Clientul permite Gelato Squisito SRL sa il contacteze la adresa de e-mail furnizata in mod voluntar in sectiunea “email” din formular. Prelucrarea datelor Membrului sau Clientului de catre Gelato Squisito SRL va viza exclusiv comunicarea cu privire la solicitarea formulata in scris.
4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in niciun fel un angajament din partea Gelato Squisito SRL de a contacta Membrul sau Clientul.
4.4. Gelato Squisito SRL isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, personal etc).

5. NEWSLETTERE SI ALERTE
5.1. Membrul/Clientul are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere din partea Gelato Squisito SRL.
5.2. Datele preluate de la Membru/Client, ca persoana vizata, in scopul expedierii newslettere-lor pot si vor fi folosite de catre Gelato Squisito SRL numai daca s-a obtinut consimtamantul expres si in limitele Politicii de confidentialitate.
5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor se poate face in orice moment:
5.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere primite.
5.3.2. Prin contactarea Gelato Squisito SRL conform cu informatiile de contactare si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.
5.5. Gelato Squisito SRL isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru/Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere, fara niciun angajament ulterior din partea Gelato Squisito SRL, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

6. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE www.gelatosquisito.ro
6.1. Gelato Squisito SRL, in calitate de Operator, prelucreaza datele furnizate de Membri/Clienti sau vizitatori ai site-ului in conformitate cu dispozitiile legale aplicabile domeniului protectiei datelor cu caracter personal.

7. POLITICA DE UTILIZARE COOKIE-URI www.gelatosquisito.ro

7.1. Gelato Squisito SRL, in calitate de Operator, prelucreaza datele colectate de la Membri/Clienti sau vizitatori ai site-ului prin intermediul cookie-urilor in conformitate cu Politica de Cookie-uri (link).
7.2. Aceasta politica se completeaza cu Politica de confidentialitate.

8. POLITICA DE VANZARE ONLINE
8.1. Accesul la serviciu
8.1.1. Fiecare Client care doreste sa devina Membru poate avea un singur Cont, nefiind insa obligatorie crearea unui Cont pentru plasarea unei Comenzi. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri.
8.1.2. Fiecare Client isi poate crea un cont pe Site–ul Gelato Squisito si poate beneficia de acces la informatii in conformitate cu pct. 2.9.
8.1.3. Gelato Squisito SRL isi rezerva dreptul de a limita/restrictiona accesul Clientului/Membrului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Membrului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Gelato Squisito SRL. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Membrul se poate adresa Gelato Squisito SRL pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.
8.1.4. Gelato Squisito SRL isi rezerva dreptul de a anula orice comanda viitoare a unui Client/Membru in cazul in care a refuzat coletul la livrare o singura data sau a amanat ridicarea unui colet de doua ori .
8.1.5. Gelato Squisito SRL poate publica pe Site informatii despre concursuri/campanii sau vanzari promotionale practicate intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil. Concursurile/campaniile se vor derula in conditiile regulamentului oficial de concurs disponibil gratuit oricarui participat pe Site.
8.1.6. In cazul platilor online, Gelato Squisito SRL nu este/nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre Client sau Membru, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Membrul/Clientul.
8.1.7. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe Site (reprezentari statice/dinamice, prezentari multimedia etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Gelato Squisito SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
8.1.8. Gelato Squisito SRL poate anula Comanda efectuata de catre Membru sau Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului/Membrului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

9. PLASAREA COMENZII
9.1 Pentru a plasa o comanda, Clientul/Membrul trebuie sa urmeze procedura online de cumparare, sa completeze cei patru pasi: facturare, livrare, verificare, plata, finalizand comanda prin utilizarea butonului „Trimite comanda”.
9.2. Finalizarea comenzii in conditiile pct. 9.1. nu inseamna ca o comanda a fost acceptata, deoarece comanda dumneavoastra constituie o oferta pe care ne-o faceti cu privire la cumpararea unuia sau a mai multor produse de la noi.
9.3. Toate comenzile sunt supuse acceptarii de Gelato Squisito SRL, Clientul /Membrul urmand sa primeasca primi un e-mail de la Gelato Squisito SRL prin care se confirma comanda („Confirmarea comenzii”). De asemenea, Gelato Squisito SRL poate suna Clientul/Membrul pentru Confirmarea comenzii. Factura fiscala impreuna cu certificatul de conformitate vor fi incluse in colet.
Comanda se face prin sistemul de comenzi Gelato Squisito SRL, prin completarea formularului de comanda sau telefonic la numarul de telefon specificat la datele de contact.
9.4. Prin finalizarea comenzii, Clientul/Membrul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.
9.5. In cazul in care un Client/Membru isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe Site, toate contractele in derulare existente la acel moment isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.
9.6. Toate comenzile de produse depind de disponibilitatea produselor respective in stocurile Gelato Squisito. In acest sens, in eventualitatea in care apar dificultati de aprovizionare sau daca produsele nu se mai afla in stoc, Gelato Squisito SRL isi rezerva dreptul de a informa Clientul/Membrul cu privire la produse de aceeasi calitate si valoare egala sau superioara care pot fi comandate.
9.7. Daca Membrul/Clientul nu doreste sa comande aceste produse inlocuitoare si daca s-a primit deja plata aferenta produselor comandate, Gelato Squisito va rambursa integral orice sume de bani platite in termen de 14 zile de la momentul refuzului.
9.8. Gelato Squisito SRL isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea totala sau partiala a unei comenzi efectuata de catre Membru/Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:
• Produsele nu exista in stoc;
• Plata nu este finalizata;
• Datele furnizate de catre Client/Membru, pe Site, sunt incomplete sau incorecte;
• Activitatea Clientului/Membrului pe Site poate si/sau produce daune de orice natura Gelato Squisito SRL si/sau partenerilor acestuia;
• Exista una sau mai multe comenzi confirmate si neridicate.
9.9. Gelato Squisito SRL isi rezerva dreptul de a elimina orice produs de pe Site in orice moment, si/sau de a elimina sau modifica orice material sau informatii de pe acest Site. Cu toate ca Gelato Squisito SRL depune toate eforturile pentru a prelucra intotdeauna toate comenzile plasate, pot exista circumstante exceptionale care sa oblige Gelato Squisito sa refuze prelucrarea unei comenzi dupa trimiterea mesajului de Confirmare a comenzii si isi rezerva dreptul de a proceda astfel in orice moment.
9.10. Gelato Squisito SRL nu va avea nicio raspundere fata de Membru/Client sau orice parte terta pentru eliminarea oricarui produs de pe Site, pentru eliminarea sau modificarea oricarui material sau continut de pe acest Site sau pentru neprelucrarea unei comenzi dupa ce a fost trimis mesajul de Confirmare a comenzii.
9.11. Gelato Squisito SRL va anunta Clientul cu privire la indisponibilitatea unui produs comandat, Clientul avand posibilitatea de a accepta sau de a refuza comanda partiala.
9.12. Pentru informatii legate de comanda poate fi apelat numarul de telefon 0724102080, de luni pana vineri, intre orele 8.30-16, sau se poate trimite un email la adresa gelatosquisito@yahoo.it
9.13. Comenzile plasate de luni pana vineri vor fi prelucrate in maxim 48 de ore de la primirea acestora la care se adauga termenul de livrare, iar comenzile plasate in zilele de sambata si duminica vor fi prelucrate in fiecare zi de luni, la care se adauga si termenul de livrare. In situatia in care aceste date se modifica, noile termene vor fi anuntate atat pe Site, prin modificarea Termenilor si Conditiilor.
9.14. Solicitarile de modificare a Comenzii se vor onora doar daca sunt anuntate cu cel putin 1 zi inainte de data expedierii comenzii.

10. PLATA PRODUSELOR
10.1. Dupa ce Clientul/Membrul a selectat toate produsele pe care doreste sa le cumpere prin adaugarea lor in cosul de cumparaturi, urmatorul pas este de a parcurge procesul de finalizare a comenzii si de a efectua plata. Pentru a face acest lucru, Clientul trebuie sa urmeze pasii din procesul de cumparare, completand sau verificand informatiile solicitate la fiecare pas. Mai mult decat atat, pe toata durata procesului de cumparare, inainte de a efectua plata, Clientul poate modifica datele comenzii. De asemenea, daca Clientul este Membru (detine un Cont), va fi disponibil un istoric al tuturor comenzilor plasate de acesta, in sectiunea „Contul meu”.
Optiunile de plata pentru Romania sunt disponibile sub toate formele de plata prezentate mai jos:
10.2. Modalitatile de plata sunt: ramburs, ordin de plata sau online:
• Ramburs prin Curier;
• Ordin de plata (Gelato Squisito SRL, Copaceni, Ilfov, Nr. Reg. Comertului J23/388/2018, CIF 28934935. Cont in cazul platii in lei(RO30INGB0000999902576982 deschis la ING BANK OBREGIA) In cazul in care plata se realizeaza prin Ordin de plata, livrarea produselor se va realiza doar dupa inregistrarea acesteia.
• Plata cu cardul la livrare, prin POS mobil

10.3. Plata se realizeaza in conditii de siguranta deplina, fara a se percepe nici un fel de comision. Datele de card sunt procesate prin intermediul euplatesc.ro, iar Gelato Squisito SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul Clientilor. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie furnizat codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de tipul de card, acestea pot lipsi).
10.4. Cardurile de credit sunt supuse unor verificari de validare si autorizare de catre institutia emitenta. In cazul in care Gelato Squisito SRL nu primeste autorizarea necesara, nu isi asuma raspunderea pentru nicio intarziere a livrarii produselor comandate sau, dupa caz, nelivrarea acestora si nu vom mai putea incheia niciun Contract cu dumneavoastra.
10.5. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele gelatosquisito.ro

10.6. Suma minima pentru o comanda este de 29 lei la care se adauga pretul transportului. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 87 lei in Bucuresti si Ilfov*. *(unele zone sunt excluse, vi se va comunica dupa checkout daca comanda va putea fi livrata in zona respectiva).

11. LIVRAREA PRODUSELOR
11.1. Livrarea produselor este efectuata prin curierul propriu, Gelato Squisito, in termen de maximum 24 ore de la plasarea comenzii.

12. POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR GELATO SQUISITO SRL
12.1. La receptionarea produselor, Clientul/Membrul trebuie sa se asigure ca produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ si cantitativ asteptarilor sale. In caz contrar, Clientul poate sa atentioneze Gelato Squisito SRL in termen de 24 de ore de la primirea coletului la adresa de e-mail gelatosquisito@Yahoo.it Atasarea unei poze lizibile a produsului este obligatorie.
12.2. In situatia in care Clientul/Membrul intelege sa se retraga din Contract, are obligatia de a notifica Gelato Squisito SRL cu privire la acest lucru, caz in care va returna produsele in maxim 14 zile de la momentul receptionarii comenzii, conform legislatiei in vigoare.

13. FRAUDA
13.1. Gelato Squisito SRL nu solicita Clientilor/Membrilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale de tip conturi/carduri bancare sau parole personale.
13.2. Clientul/Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.
13.3. Gelato Squisito SRL isi declina orice responsabilitate, in situatia in care un Client/Membru ar fi/este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele Gelato Squisito SRL. Clientul va informa Gelato Squisito SRL asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact indicate de Gelato Squisito SRL.
13.4. Comunicarile realizate de catre Gelato Squisito SRL prin mijloace electronice de comunicare la distanta (exemplu e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

0